De praktijk

Een mooi en gezond gebit...dat wil iedereen! Voor professionele behandelingen en preventieve zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is onze praktijk Tridenzo drager van het keurmerk 'De lieve tandarts'.
Daar zijn wij trots op!

Al onze tandartsen zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd en voldoen hiermee aan de wettelijke opleidingseisen. De kwaliteit in de tandheelkundige zorg wordt hiermee gewaarborgd en daardoor weet u zeker dat uw gebit in goede handen is. 

Het DNA van onze praktijk is dan ook

Over De Lieve Tandarts

HIER komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

Wat betekent dit keurmerk voor Mondzorg Tridenzo?

Tijdens elk bezoek aan De Lieve Tandarts kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.


Uw angst geven we hier een plek, praten we over en geven we ruimte. Stap voor stap voelt u zich steeds veiliger en voor u het weet kunt u straks zelfverzekerd een goede indruk geven met een stralende lach!

Nieuwe patiënten
Momenteel kunnen wij weer nieuwe patiënten aannemen omdat ons team is uitgebreid! Als u HIER uw gegevens invult dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een 1ste controle afspraak.
Iedereen is van harte welkom, ook als u langere tijd niet geweest bent. U hoeft zich niet te schamen, u bent niet de enige! We maken geen onderscheid. Iedereen verdient een goede tandzorg.

Corona
Lees HIER onze Corona maatregelen
Klik HIER voor de tandartstarieven 2020, vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit..

implantologie

Naar de pagina >

tandarts

Naar de pagina >

tandprothetiek

Naar de pagina >

mondhygiene

Naar de pagina >