genomineerde tandartspraktijk van het jaar 2018
Afgelopen maandag hebben wij het positieve bericht gekregen dat we door zijn naar de volgende ronde van tandartspraktijk van het jaar 2018.

Er is nog 1 ronde te gaan, voordat de finalisten bekend worden gemaakt.

Op 24 april wordt de praktijk gevisiteerd door de jury. Rond 21 mei wordt bekend gemaakt welke 3 de finalisten zijn.

De reden dat wij denken dat we tandartspraktijk van het jaar zijn, is omdat we in de afgelopen 3 jaar van een nul-praktijk enorm gegroeid zijn naar een mooie praktijk met een fantastish team en hele leuke patiënten. Wij staan voor kwaliteit, service en persoonlijke benadering. We werken graag met elkaar en hebben hart voor ons vak en de patiënten. Eerlijke tandheelkunde en goede preventie staat bij ons voorop. Van jong tot oud. Monzorg Tridenzo groeit met je mee!

De praktijk is een zeer toegankelijke praktijk, waar iedereen zich goed moet kunnen voelen. 
Toen we afgelopen jaar naar een nieuwe locatie hebben kunnen verhuizen, konden we een mooie, frisse georganiseerde praktijk neerzetten. Bij ons is de veiligheid, comfort en ruimte voor groei en ontwikkeling erg hoog.  

Sinds vorige week zijn we een officieel leerbedrijf geworden. We kunnen nu ook meehelpen om goede, kwalificeerde tandartsassistenten op te leiden. En dat is mooi, want een goede en lieve assistent aan de stoel is erg prettig voor de patiënt.

Naast alle serieuze en belangrijke aspecten, houden wij ook van humor. Want lachen is heel gezond.

Met spanning, maar ook met volvertrouwen gaan we de volgende ronde in. Hou de site in de gaten over de ontwikkelingen.