De tandarts
Bij TRIDENZO is iedereen welkom om patiënt te worden. 

In onze praktijk werken momenteel 3 vriendelijke, geduldige tandartsen te weten: Goce Gjorgjioski, Paula Wójcikiewicz en Ine Mertens.
Ze zijn tandartsen met een aantal jaren ervaring vanuit diverse praktijken. Dat betekent ook dat we u te woord kunnen staan in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Poolse taal.

Wij hebben nagenoeg geen wachtlijsten en heeft u een voorkeur voor een tandarts? Geen enkel probleem!

Het team van TRIDENZO bestaat uit verschillende disciplines. Zoals tandartsen, een implantoloog, een paro-preventie assistente en een tandprotheticus. Wij zijn een kleine en persoonlijke praktijk, maar wel een praktijk met alle zorg onder 1 dak. 

Ook als u langere tijd niet naar een tandarts bent geweest, bent u van harte welkom. Wij kijken samen naar de conditie van uw gebit en komen samen tot een goede oplossing.

Ook als u uw eigen tanden nog heeft maar denkt dat ze zo slecht zijn dat een gebitsprothese een oplossing is, dan kunt u bij ons terecht voor een eerlijk advies en duidelijke uitleg. 

Tijdens het eerste consult bekijken wij uw gebit en nemen wij indien nodig foto’s. Als u onlangs foto’s heeft laten maken bij uw vorige tandarts, dan vragen wij die op. Ook alle andere gegevens van de vorige tandarts of mondhygiënist willen wij graag ontvangen. Als u wilt, regelen wij dat allemaal voor u!

U mag langskomen voor het maken van een afspraak of telefonisch contact met ons opnemen.
T 076 - 532 49 60