Implantologie
Implantaten voor iedereen die weer een vastzittende gebitsprothese of vervangende tand wilt!
Als u merkt dat uw gebitsprothese makkelijk beweegt, of als u nog uw eigen tanden heeft, maar u wilt naar een klik gebit .Of als u een enkele tand wilt vervangen voor een implantaat; de implantoloog is er voor iedereen die implantaten nodig heeft. Samen met de implantoloog werkt u bij TRIDENZO aan een vaste nieuwe constructie en behoort  ‘niet meer in een appel kunnen bijten’ verleden tijd!
TRIDENZO is volledig ingericht voor het plaatsen van implantaten. Alle specialismen zijn aanwezig. Hierdoor kunt u rekenen op de beste zorg! Tijdens het eerste consult bespreekt hij samen met u, zijn bevindingen en geeft hij uitleg over de mogelijkheden van implantologie bij u in de mond. Tevens zal er een röntgenfoto ( OPG) worden gemaakt. Deze röntgenfoto is nodig om te zien hoeveel bot u heeft en ook voor het indienen van de machtiging.  Bij het opstellen van het uiteindelijk behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, situatie en mogelijkheden. Met die adviezen en behandelingen kunt u weer stralen met uw nieuwe klik gebit of vaste tand!

Wanneer gaat u naar de implantoloog:
  • Bij een loszittende boven en/of onderprothese.
  • Wanneer u al jaren niet bij een tandarts bent geweest en uw gebit er slecht aan toe is.
  • U een tand of kies verloren bent en u daar een nieuwe vaste oplossing voor terug wilt.
  • U denkt dat het iets voor u kan zijn.
Een klikgebit brengt veel voordelen met zich mee.
Uw gebit zit niet meer los. U kunt weer alles afbijten en eten. En hardop lachen zonder dat uw prothese ‘zakt’!
Bij implantaten in de bovenkaak, is er geen verhemelte bedekte prothese meer nodig. U ervaart meer smaak en het volle gevoel in de mond verdwijnt.
Door de implantaten slinkt de kaak niet meer.  De lippen, wangen en mond gaan dan minder invallen. Ook zult u minder last hebben van wondjes in de mondhoeken.

Een klik gebit wordt na goedkeuring, vergoed door uw basisverzekering. Houdt u rekening met uw eigen bijdrage en eigen risico!
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich niet prettig voelt, als de prothese niet goed zit. Iedereen heeft recht op een uitstekende zorg. Geen wachttijden, geen ingewikkeld gedoe. Wel klantvriendelijk en betrokken.
Neem contact met ons op en zet de stap naar een zelfverzekerd gevoel. 

Onze behandeld implantoloog is GuusJan Garritsen. Hij is tandarts-implantoloog en heeft al ruim 15 jaar ervaring in de implantologie. Inmiddels heeft hij al 11.000 implantaten geplaatst! GuusJan Garritsen geeft vertrouwen en is een rustige impnatoloog. Je voelt je snel op je gemak en dat vinden wij bij TRIDENZO heel erg belangrijk!