Patïent worden

Inschrijven nieuwe patiënten

U kunt zich HIER inschrijven als nieuwe patiënt van onze praktijk. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst en u kunt aangeven welke tandarts uw voorkeur heeft.

Mondzorg Tridenzo beschikt naast een drietal aardige en kundige tandartsen, waaronder een implantoloog, over een mondhygiëniste, een paro-preventie assistente en een tandprotheticus, die worden ondersteund door een team van enthousiaste en ervaren tandartsassistentes. Wij ontvangen u in een moderne praktijk en voldoen aan alle RIVM eisen ter bescherming van uw en onze gezondheid tegen het covid virus.

Intakegesprek

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Tijdens dit bezoek (consult of intake) bespreken wij uw wensen en/ of klachten en voeren wij een mondonderzoek uit. Als een aanvullend onderzoek noodzakelijk is, maken wij eventueel gebitsmodellen, röntgenfoto’s en kleurenfoto’s. Afhankelijk van onze waarnemingen stellen wij een individueel behandelplan voor u op. Het kan voorkomen dat er meerdere behandelmogelijkheden zijn. Als blijkt dat uw mond gezond is en er geen behandeling nodig is, maken wij met u een afspraak voor reguliere controles. Indien een behandeling nodig is, wordt het persoonlijk behandelplan met u besproken tijdens uw eerste of tweede bezoek, waarin wij samen met u bepalen welke behandeling voor u de juiste keuze is.

Wij kunnen u te woord staan in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.


Registratie

Familielid toevoegen op hetzelfde adres

Familielid

Familielid

Familielid

 

Informatie

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
Van

De praktijk beschikt over 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

Vijfhagen 43 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
administratie@tridenzo.nl

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog