Angst

Mondzorg Tridenzo is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

 
Over De Lieve Tandarts
In onderstaande video kom je meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.
https://youtu.be/h-CoWabRAAs
 
 Wat betekent dit keurmerk voor mondzorg TRIDENZO?
Tijdens elk bezoek aan mondzorg TRIDENZO kun je naast goede zorg extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor je behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we je uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om je op je gemak te stellen.
 
Bij het inschrijven, krijg je van ons een formulier. Dit formulier kun je het beste thuis in een rustige omgeving invullen. Met jouw antwoorden krijgen we al een goed beeld van jouw angst.

Wij staan open voor feedback. Kunnen wij het nog beter doen? Of wil je graag een compliment achterlaten over iets wat extra goed verliep?
 
Laat je beoordeling achter.
 
Je beoordeling komt op de website van De Lieve Tandarts. Zij zijn onafhankelijk en monitoren de kwaliteit van alle tandartsen die het keurmerk De Lieve Tandarts dragen. Je reactie helpt hen hierbij. Ook vanuit mondzorg TRIDENZO zijn wij je dankbaar voor je beoordeling. Zo kunnen wij ons blijven verbeteren.

Durf je nogsteeds de stap niet te nemen? Kom anders gewoon eens langs. Maak kennis met ons en neem alvast een kijkje in de praktijk.