Blog

Tandarts in Breda? 7x daarom overstappen naar Tridenzo!

Er zijn verschillende redenen waarom u wellicht wilt wisselen van tandarts. Misschien verhuist u naar Breda en zoekt u een goede tandarts?  Of u wilt graag liever in de avond geholpen worden? Dit zijn een paar redenen om wellicht over te stappen naar Tridenzo Mondzorg. Benieuwd naar meer? Lees verder!

1. Naar de tandarts in de avond? Dat kan bij ons!

Soms komt het net even wat beter uit om in de avond naar uw tandarts te gaan. Bijvoorbeeld als u veel werkt. Of als de kids op bed liggen. Dat kan bij Tridenzo Mondzorg in Breda. Elke maandagavond en dinsdagavond zijn we tot 20.30 geopend. Afspraak gemaakt? Schuif gerust aan in onze wachtkamer. Voor een controle of wellicht een andere behandeling.

Tridenzo Tandarts in Breda

 

2. Altijd persoonlijk advies

Tridenzo Mondzorg is een familietandartspraktijk. Elke patiënt behandelen wij met zorg en aandacht, als familie. Daarom werken wij in onze praktijk preventief zodat wij onnodige pijnklachten kunnen voorkomen. "Beter voorkomen dan genezen" is ons motto. We adviseren u persoonlijk en streven samen met u naar een gezond gebit.

3. Geholpen met de nieuwste apparatuur

Wordt u bij ons patiënt? Kwaliteit staat bij ons voorop en dat ziet u terug in onze apparatuur. Zo hebben we een dentale 3d-scanner (CBCT), die u maar bij weinig tandartsen in Breda terugziet. Hiermee controleren we uw gebit. Niet alleen op gaatjes, maar ook op anderen punten.  Wij hebben gekozen voor deze moderne techniek omdat:

  • 3D beelden van tandheelkundige structuren, zachte weefsels, zenuwbanen en kaakbot aanzienlijk gedetailleerder zijn dan conventionele 2D tandheelkundige röntgenfoto's zoals een OPG-röntgenfoto;
  • Deze een nauwkeurigere diagnose geeft waardoor we voor u de allerbeste behandelplanning kunnen maken;
  • We een diagnostisch beeld kunnen maken van zowel het (kaak)bot en zachte weefsels tegelijk.

 

4. Een kroonbehandeling? Vaak binnen 48 uur

Een kroon plaatsen of brug? Dat kan soms een wachttijd met zich meebrengen. U krijgt dan eerst een tijdelijke kroon en daarna wordt de echte geplaatst. Nu is het zo dat die tijdelijke kroon er vaak snel uitvalt. Vervelend, daarom hebben we zelf de apparatuur in huis en maken we uw kroon op maat. Dit betekent dat we in de meeste gevallen binnen 48 uur uw nieuwe kroon of  brug maken en zelfs vaak gelijk kunnen plaatsen. Niemand houdt van lang wachten, toch?

5. Zoekt u een tandarts vlakbij centrum Breda? Tridenzo!

Woont u vlakbij centrum Breda? En wilt u graag om de hoek naar uw tandarts? Onze praktijk is op steenworp afstand van het centrum. Het is gelegen aan een zijstraat van de Tuinzigtlaan/ Haagweg. Makkelijk bereikbaar, ook met de bus (lijn 119, 311, 312, 316, 611).  De bus stopt nagenoeg voor de deur. Wel zo fijn!

6. Gratis parkeren bij ons voor de deur

Komt u met de auto naar ons in Breda? Wij hebben 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur. U kunt helemaal gratis parkeren voor onze praktijk. Wel zo fijn!

7. Veel tandartsbehandelingen mogelijk

We bieden diverse behandelingen om uw gebit goed te onderhouden. Hiervoor hebben we zeer ervaren experts in huis. Enkele voorbeelden van behandelingen:

  • Algemene controle, gaatjes vullen en lekkende vullingen vervangen
  • Wortelkanaalbehandelingen en (chirurgische) extracties
  • Kronen, protheses, bruggen en implantaten van hoogwaardige kwaliteit
  • Prachtige facings plaatsen (keuze: zirkonium of porselein)
  • Reinigen, sealen, fluoridebehandelingen en kinderpreventie (met gratis elektrische tandenborstel)
  • Orthodontie
  • En nog veel meer…

Het mooie is dat we gewoon deze algemene tarieven aanhouden, zoals landelijk is afgesproken. En voor implantaten? Daarvoor hebben we contracten afgesloten bij diverse zorgverzekeraars. 

Tridenzo, uw nieuwe tandarts in Breda? Aanmelden is zo gedaan!

Klik hier om uzelf aan te melden. We verwelkomen graag nieuwe patiënten. Vanaf dat u de drempel overstapt bij ons, ontvangen we u met open armen. Onze passie voor tandheelkunde en mondzorg straalt in alles uit. Daar zijn we trots op. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, nemen we contact op.

 

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 -17:00 uur en 17:30 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog